Aanbod '24-'25 nu online!

Vraag je reisvoorstel voor je gewenste periode aan!

Niet zeker wat je wil? Gebruik dan onze reissimulator en wij begeleiden je naar de ideale skivakantie.

Nederlandstalige skilessen voor volwassenen

Nederlandstalige skilessen voor volwassenen op een skivakantie met SnowCompanion? Check! We zorgen dat jij en je gezelschap de juiste technieken snel onder de knie hebben. En je al snel heerlijk door de sneeuw glijdt.

Tijdens de schoolvakanties organiseren we ski- én snowboardlessen voor volwassenen, gegeven door onze Nederlandstalige, gediplomeerde en enthousiaste skimonitoren van vzw Move Up. We werken daarnaast nauw samen met de lokale skischolen, ook buiten de schoolvakanties.

Een man en vrouw staan in ski-uitrusting in de sneeuw, in de bergen. Ze hebben ski's vast en zijn op skivakantie in Oostenrijk of Italië, waar ze met SnowCompanion Nederlandstalige skilessen voor volwassenen kunnen volgen. Ze konden daarbij kiezen tussen een shortski met de auto, een shortski met het vliegtuig of een shortski met de slaapbus.
Meer weten over onze ski- en snowboardlessen? We helpen je graag met een antwoord op al je vragen.

SnowCompanion: je perfecte companion voor Nederlandstalige skilessen voor volwassenen

We zijn SnowCompanion, een warm team van reisgenoten met een duidelijke missie: jouw familie, jouw gezelschap een hoogtepunt bezorgen. Een skivakantie die jullie dichter bij elkaar brengt. Die gevuld is met memorabele sneeuwmomenten.

Daarom helpen we jou en je gezelschap verliefd worden op de mooiste sporten die er zijn: skiën en snowboarden. En staan onze Nederlandstalige skimonitoren klaar om jullie op weg te helpen.

Een vader en dochter op skivakantie. Het dochtertje zit in de nek van haar papa, die op zijn beurt in de sneeuw zit. Ze hebben hun armen in de lucht. Ze kozen voor een van de formules van SnowCompanion voor hun skivakantie met kinderopvang, waarbij ze ook verder geholpen worden met onder andere Nederlandstalige skilessen voor peuters.

De perfecte bestemming voor je vakantie

Alles wat je moet weten over onze Nederlandstalige skilessen voor volwassenen:

 • Alle skilessen gaan in de voormiddag door en duren gemiddeld drie uur.
 • Minimaal zes deelnemers per niveau vereist. We maken een groepsindeling op basis van de opgegeven info bij de boeking.
 • We werken gemiddeld met acht tot tien personen per niveau. Hoe lager het niveau, hoe kleiner de groepjes.
 • Autoreizigers hebben vijf dagen les, busreizigers zes dagen.
 • Bij een fout opgegeven lesniveau behouden wij ons het recht om deze persoon niet op te nemen in onze lessen, zonder terugbetaling van het lesgeld.
 • Houd rekening met helmplicht voor kinderen:
  Oostenrijk: -15 jaar
  Italië: -18 jaar
 • Als volwassenen met een motorische of mentale beperking wensen deel te nemen aan de skilessen, wensen we hiervan graag op voorhand op de hoogte gebracht te worden. Zo kunnen we de meest geschikte skileraar hiervoor inplannen.
Een groep kinderen of leerlingen zijn op sneeuwklassen in Oostenrijk met SnowCompanion, waar ze Nederlandstalige skilessen voor kinderen krijgen. Ze staan in een groep en dragen allemaal oranje fluohesjes.