Kerst en Nieuwjaar online!

Vraag je reisvoorstel voor je gewenste periode aan!

Niet zeker wat je wil? Gebruik dan onze reissimulator en wij begeleiden je naar de ideale skivakantie.

Onze reizen

Wie je ook bent en waar je ook heen wilt, SnowCompanion staat voor je klaar. Met onze reisformules of een vakantie op maat zijn wij de gedroomde companion voor je volgende skitrip. Vind de skivakantie met skipas die perfect bij jou en je gezelschap past. Maak je keuze uit de skigebieden, hotels of appartementen die we met de grootste zorg voor je uitkozen en geniet van een onvergetelijke skivakantie met skipas, Nederlandstalige skimonitoren, animatie en alle ondersteuning.

We zijn de perfecte companion

Niet gevonden wat je zocht? We werken graag een voorstel uit op maat van je wensen. Een nee heb je, een ja krijg je praktisch altijd!

Een skivakantie met skipas

Een skivakantie met skipas op maat van je gezelschap? Van familie- en groepsreizen tot uitgewerkte vakanties voor bedrijven of scholen: bij SnowCompanion zit je altijd goed. Je mag zeker zijn van de beste hotels en appartementen voor jouw budget. Want één ding is zeker: we bieden alleen aan waarvan we zelf overtuigd zijn. Maak je keuze uit ons vast aanbod of schakel ons in om een vakantie op maat uit te werken. Want met meer dan 25 jaar ervaring op de latten weten wij de perfecte skivakantie voor elk gezelschap samen te stellen.

Reis met ons mee met de bus, neem het vliegtuig of arriveer zelf ter plaatse met de auto. Wij laten de keuze aan jou. Wat zeker is: wij staan ter plaatse klaar om je met open armen te ontvangen.

Want bij SnowCompanion ga je mee op reis met een organisatie waar je part of the family bent. Waar je ondersteund wordt door een fantastisch team van reisbegeleiders, skimonitoren, animatoren en babysits. Waar je je geen seconde hoeft te vervelen, zowel op als naast de piste.

Een vrouw in ski-outfit, met roze skibroek, trapt losse sneeuw in de richting van de camera. Ze bevindt zich in een winters landschap waar skireizen voor bedrijven doorgaan, op een skivakantie met skipas.
Niet gevonden wat je zocht? We werken graag een voorstel uit op maat van je wensen. Een nee heb je, een ja krijg je praktisch altijd!