Kerst en Nieuwjaar online!

Vraag je reisvoorstel voor je gewenste periode aan!

Niet zeker wat je wil? Gebruik dan onze reissimulator en wij begeleiden je naar de ideale skivakantie.

SnowCompanion: je companion voor een zorgeloze skivakantie

Weet je waar wij warm van worden? Van ouders die smelten wanneer hun kinderen de eerste meters op de piste afdalen. Van kinderen die helemaal ontdooien onder de begeleiding van onze monitoren. Van vrienden en studenten die pieken op en naast de piste. Van bedrijven die hun samenwerking met collega’s of klanten naar ongekende hoogtes stuwen.

Over SnowCompanion: een warm team dat klaarstaat om elke familie of groep een ongelofelijke reis te bezorgen.

Over SnowCompanion

Wie wij zijn?

SnowCompanion, aangenaam! Een warm team van reisgenoten met een duidelijke missie: jouw familie, jouw gezelschap een hoogtepunt bezorgen. Een skivakantie die jullie dichter bij elkaar brengt. Die gevuld is met memorabele sneeuwmomenten.

Je kent ons misschien nog als Axion Ski, maar sinds kort steken we in een nieuw (ski)jasje. Met onze nieuwe naam, SnowCompanion, zetten we een volgende stap in het verhaal dat we al meer dan twintig jaar aan het schrijven zijn.

Dezelfde gepassioneerde medewerkers, dezelfde jarenlange ervaring, dezelfde heerlijke skivakanties op maat. Maar het mag nu nog duidelijker zijn: bij SnowCompanion ben je in goed gezelschap. Ben je part of the family. Ben je zeker van een vakantie waar je alles aan ons kan overlaten. Van skipassen en -materiaal tot je kinderen de tijd van hun leven bezorgen.

Het enige waarover jij hoeft na te denken, is welke piste je wil afdalen.

Garandeer jezelf van een zorgeloze skivakantie

Kies je voor SnowCompanion, dan kies je voor een skivakantie die tot in de puntjes verzorgd wordt. Want nog voor je vertrekt, garanderen wij al dat je je meteen thuis voelt op je volgende skivakantie in Oostenrijk of Italië. Eens ter plekke wacht ons team van begeleiders, skimonitoren, animatoren en babysits je op met open armen. Klaar voor een onvergetelijke en zorgeloze skivakantie.

Meer dan 25 jaar ervaring
Voor elk budget
Kwaliteitsvolle hotels
Ruim aanbod aan skigebieden
Nederlandstalige gediplomeerde skileraars
Kindvriendelijke bestemmingen
Volledige ontzorging
Reizen uitgewerkt op maat

Ons team

Over SnowCompanion: profielfoto van Sofie
Sofie Welkenhuysen
Over SnowCompanion: profielfoto van Stijn
Stijn Goyens
Het team: profielfoto van Laurence
Laurence Nelissen
Het team: profielfoto van Jan
Jan Vandevenne