Aanbod '24-'25 nu online!

Vraag je reisvoorstel voor je gewenste periode aan!

Niet zeker wat je wil? Gebruik dan onze reissimulator en wij begeleiden je naar de ideale skivakantie.

Onze reizen

Skireis voor jongeren

Verruil in de lesvrije week de schoolbanken voor skilatten en ga mee op een skireis voor jongeren met SnowCompanion. Waar je ook heen wil, ons team wacht je op met open armen en zorgt dat je ten volle kan genieten van je tijd in de bergen. Want het enige waarover jij hoeft na te denken, is welke piste je wil afdalen en wat je wil drinken in de après-ski.

Klaar voor memorabele momenten in de sneeuw?

Skireis voor studenten

Ben je een echte skiliefhebber die tijdens de lesvrije week niets liever doet dan elke dag door de bergen te zoeven? Dan zijn wij je perfecte companion voor een memorabele skireis.

Waar je ook heen wil, wij verzorgen alles: van reisbegeleiding ter plaatse en overnachtingen op basis van je budget tot skipassen, huurmateriaal en skilessen voor wie dat wil.

Hotel met ontbijt of halfpension, of liever een appartement? Jij vraagt, wij draaien!

Een groep meisjes in ski-outfit in de sneeuw. Ze tonen de onderkant van hun sneeuwschoenen en lachen enthousiast. Ze zijn op een skireis voor jongeren met SnowCompanion

Reis met ons mee met de bus, waarbij we op zaterdag vertrekken en je zondag weer thuis afzetten. Zo hoef jij je van niets iets aan te trekken en arriveer je telkens in alle comfort op je bestemming.

Eens ter plaatse, staat onze reisbegeleider je op te wachten. Ontvang meteen je skipas, huur je materiaal en krijg de meest handige tips over het skigebied, de leukste restaurants en de beste après-skihutten. Hebben jij en je gezelschap tijdens je trip vragen of hulp nodig? Weet dat we continu bereikbaar zijn en jullie met veel plezier helpen.

Een vrouw in ski-outfit, met roze skibroek, trapt losse sneeuw in de richting van de camera. Ze bevindt zich in een winters landschap waar skireizen voor bedrijven doorgaan, op een skivakantie met skipas.