Kerst en Nieuwjaar online!

Vraag je reisvoorstel voor je gewenste periode aan!

Niet zeker wat je wil? Gebruik dan onze reissimulator en wij begeleiden je naar de ideale skivakantie.

Skimonitor worden?

Gepassioneerd door wintersport en wil je die passie graag ook anderen bijbrengen? Volg dan nu een opleiding voor ski- of snowboardmonitor bij SnowCompanion!

We organiseren jaarlijks officiële opleidings- en trainingsweken in samenwerking met BFSI, BFSE en Sneeuwsport Vlaanderen. Nadien kan je lid worden van vzw Move Up, de organisatie die wij inschakelen voor de ski- en snowboardlessen op onze skivakanties.

Een team van skiërs wil skimonitor worden via SnowCompanion en de vzw Move-Up.

Ga mee op opleidings- of trainingsweek

Jong en oud: iedereen die zijn of haar passie voor skiën of snowboarden wil delen, is welkom op onze opleidings- en trainingsweken. We trainden al fanatiekelingen van 18 tot 80 jaar! Elke deelnemer dient zijn reis via SnowCompanion te boeken. De cursus boek je rechtstreeks bij BFSI, BFSE of SKIMASTERS. Contacteer ons gerust voor meer info.

Dit zijn de buitenlandse opleidings- en trainingsweken van seizoen 2023-2024:

Momenteel geen aanbod

Skimonitor worden? Dit moet je weten:
01
Skimonitor worden? Dit moet je weten:

Schrijf je in voor een van de opleidings- of trainingsweken. Trainers van BFSI/BSFE verfijnen je techniek, stomen je klaar met de perfecte voorbereiding voor een cursus of geven je een intensieve cursus voor het behalen van je diploma, internationaal erkend door IVSI/Interski. Elke opleiding bestaat uit een mix van didactiek, techniek en theorie.

02
Opleidingstrajecten om te blijven groeien

Je kan blijven groeien als ski- of snowboardmonitor. Starten doe je met de opleiding initiator, nadien kan je verdere opleidingen volgen voor instructeur, skileraar, trainer en docent.

03
Jeugdopleidingen van 4 tot 18 jaar

Jong geleerd is oud gedaan. Onze jeugdopleidingen worden verzorgd door SKIMASTERS en verwelkomen kinderen van 4 tot 18 jaar. Deelnemers krijgen een rugzak aan technische bagage mee om achteraf een verdere opleiding mee te volgen.

Mee als skimonitor op onze SnowCompanion reizen?

Graag mee met SnowCompanion als skimonitor? Word dan lid van vzw Move Up, de organisatie die de belangen behartigt van onze skimonitoren, animatoren en babysits. Na een geslaagde proefvakantie, ontvangen ze je er met open armen. Je komt er terecht in een gezellig team dat minstens één ding gemeenschappelijk heeft: hun liefde voor de sneeuw!

Lid zijn van vzw Move Up en meegaan als skimonitor bij SnowCompanion brengt tal van voordelen met zich mee:

  • Kortingen op stages en een tegemoetkoming bij het behalen van je initiatordiploma
  • BA-verzekering
  • Volpension op elke skireis
  • Drinkgeld
  • Altijd één volledige dag vrij per week
  • Korting op events zoals onze seizoensopening- en sluiting

Wil je lid worden van vzw Move Up? Contacteer hen via vzwmoveup@gmail.com.

Officiële opleiding organiseren voor je school?

We bieden bij SnowCompanion verschillende opleidingen aan van BFSI of Sneeuwsport Vlaanderen aan. Biedt je school een skistage, dan kan je je leerlingen – na een ingangstest – een officiële opleiding laten volgen tijdens hun skistage.