Aanbod '24-'25 nu online!

Vraag je reisvoorstel voor je gewenste periode aan!

Niet zeker wat je wil? Gebruik dan onze reissimulator en wij begeleiden je naar de ideale skivakantie.

Onze reizen

Groepsreizen

Ski groepsreizen voor elk mogelijk gezelschap: check! Wij zijn je perfecte companion voor memorabele momenten in de sneeuw, voor een wintersportvakantie die perfect past bij je favoriete groep van skiërs en/of snowboarders!

Waar je ook heen wil, ons team van Nederlandstalige skimonitoren, animatoren en reisbegeleiders staat voor je klaar. Zo waakt onze familie altijd over de jouwe en bezorgen we je een skivakantie die je groep nog dichter bij elkaar brengt.

Groepsreizen voor elk gezelschap

Ga als groep mee op reis met SnowCompanion, een organisatie waar je part of the family bent. Waar je ondersteund wordt door een fantastisch team van reisbegeleiders, skimonitoren, animatoren en babysits. Waar je je geen seconde hoeft te vervelen, zowel op als naast de piste.

Maak je keuze uit ons vast aanbod of schakel ons in om een vakantie op maat uit te werken. Want met meer dan 25 jaar ervaring op de latten weten wij de perfecte skivakantie voor elke groep samen te stellen.

Reis met ons mee met de bus, neem het vliegtuig of arriveer zelf ter plaatse met de auto. Wij laten de keuze aan jou. Wat zeker is: wij staan ter plaatse klaar om je met open armen te ontvangen.

Een groep van vrienden, collega's of familieleden staat bovenaan een skipiste te poseren. Ze staan met hun rug naar de camera, kijken uit over het besneeuwde berglandschap en steken hun armen in de lucht.

Reis je voor een week met ons mee met de bus? Weet dan dat we altijd op zaterdag vertrekken en op zondag weer thuis zijn. Voor de autoreizigers duren onze weekreizen standaard van zaterdag tot zaterdag. Liever voor een kortere periode op reis? Gebruik onze reissimulator en wij begeleiden je naar de ideale skivakantie.

Geniet van een welverdiende vakantie op de latten, terwijl de kinderen in je groep de tijd van hun leven beleven tijdens de skilessen of andere activiteiten. Laat je een week lang door ons in de watten leggen en trek je van niets iets aan. Want het enige waarover jij hoeft na te denken, is welke piste je wil afdalen.

Een groep van vrienden die deelnemen aan een van de ski groepsreizen van SnowCompanion. Ze dragen allemaal een helm. Ze zitten in een skilift en poseren voor de foto.
Wil jij graag met een groep op skivakantie? Vul onze reissimulator in en wij werken graag een voorstel uit op maat van je wensen.