Kerst en Nieuwjaar online!

Vraag je reisvoorstel voor je gewenste periode aan!

Niet zeker wat je wil? Gebruik dan onze reissimulator en wij begeleiden je naar de ideale skivakantie.

Onze reizen

Skireizen voor bedrijven

Je medewerkers belonen met een skitrip als incentive? Een memorabele teambuilding of bedrijfsuitstap met klanten, medewerkers of leveranciers in de bergen? Wat je ook wil: wij bij SnowCompanion maken het voor je waar.

Want ook op onze skireizen voor bedrijven staat ons team van skimonitoren en reisbegeleiders voor je klaar. Kies zelf hoe lang je op de latten wil staan, wat je van je bedrijfsuitje verwacht en wij werken een programma op maat uit.

Skireizen voor bedrijven

Een skireis is de perfecte manier om je medewerkers te belonen of de relatie met klanten en/of leveranciers te versterken.

Afhankelijk van de gewenste reisduur, het aantal deelnemers en andere wensen, werken wij een voorstel uit op maat van je bedrijf. Je mag zeker zijn van de beste hotels en appartementen voor het vooropgestelde budget. Want één ding is zeker: we bieden alleen aan waarvan we zelf overtuigd zijn.

Een groep van vrienden, collega's of familieleden staat bovenaan een skipiste te poseren. Ze staan met hun rug naar de camera, kijken uit over het besneeuwde berglandschap en steken hun armen in de lucht.

Maak je keuze uit ons vast aanbod of schakel ons in om een vakantie op maat uit te werken. Met meer dan 25 jaar ervaring op de latten weten wij als geen ander hoe de perfecte skireizen voor bedrijven samen te stellen.

Vergaderruimtes of beamer nodig? Wij regelen het voor je. Skimonitoren, activiteiten voor wie niet kan of wil skiën, gezellige diners en avondactiviteiten? Jij vraagt, wij draaien.

Reis met ons mee met de bus, neem het vliegtuig of arriveer zelf ter plaatse met de auto. Wij laten de keuze aan jou.

Wat zeker is: wij staan ter plaatse klaar om je met open armen te ontvangen.

Wil jij met je bedrijf of collega’s op skireis? Vul onze reissimulator in en wij werken graag een voorstel uit op maat van je wensen.