Kerst en Nieuwjaar online!

Vraag je reisvoorstel voor je gewenste periode aan!

Niet zeker wat je wil? Gebruik dan onze reissimulator en wij begeleiden je naar de ideale skivakantie.

Op skivakantie met de auto

Ga op skivakantie met de auto naar een van onze wintersportbestemmingen in Italië of Oostenrijk. Ons team van monitoren, animatoren en reisbegeleiders wacht je op met open armen en zorgt dat je ten volle kan genieten van je tijd in de bergen.  

Zelf de baan op? Al onze skivakanties zijn perfect mogelijk met je eigen auto. Je krijgt van ons een routeplan en bent klaar voor vertrek.

Een man en vrouw staan in ski-uitrusting in de sneeuw, in de bergen. Ze hebben ski's vast en zijn op skivakantie in Oostenrijk of Italië, waar ze met SnowCompanion Nederlandstalige skilessen voor volwassenen kunnen volgen. Ze konden daarbij kiezen tussen een shortski met de auto, een shortski met het vliegtuig of een shortski met de slaapbus.

SnowCompanion: je perfecte companion voor een skivakantie met de auto

We zijn SnowCompanion, een warm team van reisgenoten met een duidelijke missie: jouw familie, jouw gezelschap een hoogtepunt bezorgen. Een skivakantie die jullie dichter bij elkaar brengt. Die gevuld is met memorabele sneeuwmomenten. 

Daarom staan we voor je klaar nog voor je arriveert op je winterbestemming. Want tijdens deze vakantie kan je alles aan ons overlaten. Van skipassen en -materiaal tot je kinderen de tijd van hun leven bezorgen. Het enige waarover jij hoeft na te denken, is welke piste je wil afdalen.

Een vader en dochter op skivakantie. Het dochtertje zit in de nek van haar papa, die op zijn beurt in de sneeuw zit. Ze hebben hun armen in de lucht. Ze kozen voor een van de formules van SnowCompanion voor hun skivakantie met kinderopvang, waarbij ze ook verder geholpen worden met onder andere Nederlandstalige skilessen voor peuters.

De perfecte bestemming voor je vakantie

De perfecte skireis voor jou en je gezelschap? Vul onze simulator in en wij werken de ideale skivakantie voor je uit.

Op skivakantie met de auto, da’s denken aan:

  • In- en uitchecktijden: je kamer is meestal pas beschikbaar in de namiddag en op de dag van vertrek moet je je kamer voor 10u verlaten.
  • Parking: boek je een skireis met SnowCompanion, dan is outdoor parking aan je verblijf altijd voorzien. Sommige hotels bieden daarnaast een ondergrondse parking aan tegen een meerprijs. We informeren je hierover wanneer je boekt.
  • Fluovestjes: voorzie fluovestjes voor alle inzittenden.
  • Winterbanden: winterbanden zijn verplicht in Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en op sommige plaatsen in Italië.
  • Sneeuwkettingen: sneeuwkettingen zijn een aanrader wanneer je op skivakantie gaat met de auto. In sommige landen ben je zelfs verplicht om sneeuwkettingen mee te hebben. Ons motto: better safe than sorry.
  • Wegenvignet: voor Oostenrijk heb je een wegenvignet nodig, te kleven op je voorruit. Je koopt het in een Duits tankstation (tegen de Oostenrijkse grens) of op voorhand op de website van VAB.
  • Wegentaks: in Italië heb je geen vignet nodig maar betaal je wel wegentaks.
Een groep kinderen of leerlingen zijn op sneeuwklassen in Oostenrijk met SnowCompanion, waar ze Nederlandstalige skilessen voor kinderen krijgen. Ze staan in een groep en dragen allemaal oranje fluohesjes.